• nl

Urologie

Parkwegkliniek Sommer biedt per 1 mei ook urologische zorg aan patiënten met klachten.
Patiënten die eerder onder behandeling bij Dr. Dijkman waren bij Andros Mannenkliniek kunnen nu terecht bij Parkwegkliniek Sommer. Dr. Dijkman was bereid om zijn urologisch spreekuur voort te zetten in de voor u reeds gekende omgeving. Hierdoor zorgt hij voor continuïteit van de zorg. Parkwegkliniek Sommer werkt hieraan mee door de ruimte voor het urologie spreekuur ter beschikking te stellen.
Voor bestaande patiënten verandert er dan ook in feite weinig! U blijft bij de u vertrouwde arts en in de vertrouwde omgeving. Het enige wat verandert is dat de urologie nu onder de vlag van Parkwegkliniek Sommer valt. Ook bij Parkwegkliniek Sommer wordt de zorg vergoed via de zorgverzekeraar. Voor u ontstaan GEEN eigen kosten behoudens het eigen risico (wat bij alle zorginstellingen in Nederland door de patiënt ieder jaar zelf betaald dient te worden)

Ook nieuwe patiënten kunnen een afspraak maken bij Parkwegkliniek Sommer met urologische klachten. Als u last heeft van pijn bij het plassen, andere plasklachten, erectie problemen, afwijkingen van de testosteronspiegel of uw prostaat moet onderzocht worden dan kunt u hiervoor terecht voor nader onderzoek en analyse in onze kliniek. Dr. Dijkman en Drs. Balk nemen de tijd om goed naar uw klachten te luisteren en het gepaste onderzoek in te zetten. Om een afspraak te kunnen maken dient u een verwijsbrief van uw huisarts te hebben.

Back to Top