• nl

Joke Haartsen

Drs. Joke Haartsen

Gynaecoloog

Joke Haartsen heeft de studie geneeskunde gevolgd aan de Universiteit van Maastricht en rondde de specialisatie als gynaecoloog af in 1995. Haar specialisaties zijn cosmetische gynaecologie, urogynaecology (bekkenbodemproblemen en urineverlies), cervixpathologie (afwijkende uitstrijkjes) en vulvapathologie.

Zij was tot oktober 2017 werkzaam als gynaecoloog in het Elkerliek ziekenhuis te Helmond. Daar was zij tevens 3 jaar voorzitter van de medische staf, voorzitter van de Calamiteiten commissie en gedurende 6 jaar medisch manager. Vanwege haar specifieke interesse in de cosmetische gynaecologie is zij in 2016 gestart met het opzetten van een cosmetische gynaecologie praktijk.

Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Obstetrie en Gynaecologie (NVOG), de Werkgroep Bekkenbodem (WBB), de Nederlandse Vereniging voor Vulva Pathologie (NVvVP), de Werkgroep Cervix Uteri (WCU), Senior member of The European Society of Aesthetic Gynecology (ESAG), lid van het Netwerk Medisch Specialisten Patiëntveiligheid (NMSP), lid van de Academy – Aesthetic Surgery and Cosmetic Dermatology (IMCAS) en lid van de International Urogynecological Association (IUGA).

Back to Top