• nl

Drs. Daphne van der Pol

Gynaecoloog
Daphne van der Pol volgde haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Leiden.
Nadien specialiseerde ze zich in de Gynaecologie aan het Radboud UMC en in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. Na haar opleiding  werkte zij van 2002-2014 als algemeen gynaecoloog in een ziekenhuis in Brabant. In die tijd heeft zij zich verder bekwaamd op het gebied van de bekkenbodem aandoeningen, daarbij gaat het om de zorg voor vrouwen met klachten van verzakking, incontinentie en problemen met het vrijen.

Daarnaast heeft zij zich de laatste jaren verder bekwaamd in de vulvapathologie, daarbij gaat het om vrouwen met aandoeningen in het gebied van de schaamstreek. Een gebied waarbij er overlap is met de dermatologie en waarbij het voor  vrouwen duidelijk meerwaarde heeft als zij tegelijkertijd door een dermatoloog en gynaecoloog beoordeeld  worden. Hierbij kan dan in een keer de diagnose gesteld worden en een goed individueel behandelplan worden besproken. Dat is dan ook de reden dat hiervoor de samenwerking is gezocht met dermatoloog Sommer.

Naast de werkzaamheden in praktijk Sommer is Daphne van der Pol de laatste jaren werkzaam geweest als waarnemer in o.a.  Maasziekenhuis Boxmeer en het Maastricht Universitair Medisch centrum.

Daphne van der Pol is lid van de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG),  de Werkgroep Bekkenbodem, waarbij lid van subcommissie laser therapie. International Urogynaecology Associatiation (IUGA), European Urogynaecological  Association (EUGA) en de Federatie Medische specialisten.

Back to Top