• nl
alice michels

Drs. Alice Michels

Plastisch chirurg
Alice Michels is plastisch chirurg in brede zin. Zij houdt zich bezig met reconstructieve, cosmetische chirurgie en ook handchirurgie. Zij heeft haar opleiding tot plastisch chirurg in het academisch ziekenhuis te Maastricht gevolgd onder leiding van Prof. R. vd Hulst. Sinds 2010 is zij als plastisch chirurg werkzaam in het VieCuri ziekenhuis te Venlo. Daar houdt zij zich naast de algemene plastische chirurgie bezig met de reconstructies van het aangezicht bij defecten die zijn ontstaan na een trauma of na het verwijderen van huidaandoeningen.

Voordat zij aan haar opleiding tot plastisch chirurg begon voltooide zij aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit van Barcelona de opleiding tot Medisch Bioloog.

Alice Michels is ook Tropenarts en heeft in diverse ziekenhuizen in Afrika gewerkt. In 2011 werkte zij gedurende een jaar vrijwillig als plastisch chirurg in het Sushma Koirala Memorial Hospital in Nepal.

Met veel passie voert zij ook de esthetische chirurgie uit. Zij heeft zich hierin, onder andere in de Valkenhorst Kliniek uitgebreid bekwaamd. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij voorop.

Alice Michels is lid van de beroepsvereniging het NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en van het NVEPC (Nederlandse vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie)

Back to Top